επαγγελματικά ηχεία, speakers επαγγελματικά ηχεία, speakers επαγγελματικά ηχεία, speakers ηχεία
 
  κρυφά ηχεία 

Η Amina Technologies Ltd., είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επαγγελματικών ηχείων, χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία NXT, ικανοποιώντας τις ανάγκες όχι μόνο των εγκαταστατών, αλλά και των αρχιτεκτόνων και όσων ασχολούνται με τη σχεδίαση εσωτερικών χώρων.

Ενσωματώνοντας τις τελευταίες καινοτομίες στην ηχητική τεχνολογία, τα αόρατα ηχεία της Amina, είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις πλέον αυστηρές ανάγκες εγκατάστασης, παράγοντας ασύγκριτα καθαρό ήχο, ελαχιστοποιώντας τους μικροφωνισμούς ακόμα και σε ανακλαστικές επιφάνειες, όπως το γυαλί, τα πλακάκια και το νερό.

Βασισμένη σε ευρύτατο πεδίο ηχητικών format, η Amina ειδικεύεται στη δημιουργία εξειδικευμένων ηχείων, σχεδιασμένων να εξαφανίζονται ή να αναδεικνύουν το design του χώρου.

 

Τα προϊόντα της Amina, είναι κατάλληλα για χρήση μικροφωνικών εγκαταστάσεων, τηλεδιασκέψεων και μουσικής αναπαραγωγής σε όλα τα είδη εγκαταστάσεων, όπως αίθουσες συμβουλίων, αίθρια, εμπορικά κέντρα, μουσεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, σταθμοί συγκοινωνιών και φυσικά χώρους κατοικιών!

Η Projecting & Sounding ART, ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Amina, προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει σχεδιασμό, συμβουλές κι εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό.