επαγγελματικά ηχεία

Η Amina Technologies Ltd., ηγείται στην παγκόσμια αγορά σχεδιασμού και κατασκευής κατά παραγγελίας επίπεδων ηχείων. Παρέχει λύσεις ήχου υψηλής ευκρίνειας, για ενίσχυση φωνής και αναπαραγωγή μουσικής για την επαγγελματική αγορά, αλλά και για ηχητικά συστήματα υψηλών επιδόσεων για την οικιακή αγορά.
Από οπτικοακουστικά συστήματα για αίθουσες συνεδριάσεων μέχρι θέατρα, από εκκλησίες μέχρι μουσεία, από τα σκηνικά της ταινίας Phantom of the Opera (στα Pinewood Studios του Λονδίνου) μέχρι την ταινία που προβάλλεται στον οικιακό σας κινηματογράφο, η Amina έχει τη διακριτική λύση για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το design και τη διακόσμηση.

ηχεία, speakers
Casa Batlló ::: Gaudí ::: Barcelona, Spain  Private Barn ::: Northampton UK   Hotel La Flórida ::: Barcelona, Spain   Collection Museum ::: Art and Archaeology Museum, Lincoln UK    Hotel Jazz ::: Barcelona, Spain   Harrogate House ::: Harrogate UK    Παρακαλούμε επιλέξτε κάποια από τις εικόνες και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη εγκατάσταση.